hobbylek.se

Köpvillkor

Priser:
Alla priser som anges på våra sidor är inkl moms.

För att handla hos hobbylek.se så måste du ha fyllt 18 år.

Betalsätt:
Förskott på BG 5995-8074, betalkort (VISA, MasterCard, American Express, Discover. Finns nu även en fakturatjänst med delbetalning. Betalningsvillkor 14 dagar. Faktura avgift 19 kr.

Minimum för faktura betalning är 500:- inkl frakt.

Leverans:
2-10 dagar om varan finns i lager. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer.

Postens prislista gäller. Portot ligger fast på 79 kr. Vi skickar paket alla dagar i veckan. Paket skickas endast inom Sverige.

Det finns möjlighet att hämta varor hos oss, men endast under överenskommelse.


Ångerrätt:
Om du vill ångra ditt köp så ska detta göras inom 14 dagar. Köparen står för fraktkostnaden. Vi löser ej ut postförskott. Reavaror bytes ej.

Reklamation:
Om det skulle vara fel på varan så står vi för frakterna och en ny vara skickas. Det gäller även om vi skickat fel vara. Om en vara skulle gå sönder så ersätts inte detta. Om förpackningen är bruten när ni återlämnar en vara så drar vi av 20% på priset för omkostnader och dylikt.

Beställningsvaror:
Det kan ta ca 3-10 dagar med beställningsvaror.

Reservation för ev fel som kan uppstå på sidan.

DVD/Blueray beg

Detta delas in i 5 olika klasser.

Klass 1=Använt skick. Repor finns.

Klass 2= Använt bra skick.

Klass 3=Bra skick.

Klass 4=Mycket bra skick.

Klass 5= Nyskick.

 

Betalningar via Payer
Payer Financial Services AB är en registrerad betaltjänstleverantör under Finansinspektionens tillsyn och är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och Mas terCard.

Kortbetalning
Våra kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner Payer Financial Services AB för att garn tera snabb och säker betalning. Payer är PCI-certifierad enligt PCI DSS Level 1 och godkänd av VISA och MasterCard för att tillhandahålla korttransaktioner över Internet. För ökad säkerhet använder vi 3D-Secure som är en global säkerhetsstandard framtagen av VISA och Mastercard för betalningar över Internet. Överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster, där inga uppgifter är tillgängliga för butiken. Ingen avgift för kortbetalning tillkommer.

Masterpass
Masterpass är en digital plånbok där du sparar dina kort och leveransuppgifter på en och samma plats. Du registrerar dig för Masterpass via din bank. Masterpass fungerar för alla dina betal- och kreditkort. Verifiering är säkert och sker med Mobilt BankID. Läs mer här.

Direktbanksbetalning
När du väljer att betala via betalsättet direktbanksbetalning loggar du in via din bank och betalningen blir genomförd direkt med hjälp av Payer Financial Services AB som samarbetar med banken. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos oss. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen av information är krypterad med SSL-Secure Socket Layer-128 bitars kryptering och sker i Payers betalfönster

Fakturavillkor privatperson
När du väljer faktura som betalsätt får du hem dina varor innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller 14 dagar efter köpet. En aviavgift på 19 kronor tillkommer.

Du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär en kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. Observera att namn och adress måste stämma med folkbokföringen.

För att se fullständiga villkor för Payer Financial Services AB faktura via Collector Bank, se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

För att se fullständiga villkor för Payer Financial Services AB faktura via Collector Bank, se länken nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit 

Delbetalning
När du väljer betalsättet delbetalning så kan du via Payer Financial Services AB och Collector Bank AB dela upp betalningen på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. De extra avgifter som tillkommer framgår i kassan när du väljer typ av delbetalning, där du kan se det totala beloppet per månad. För att följa din delbetalningskampanj så behöver du betala det belopp som framgår på fakturan som skickas med brev eller e-post i mitten på varje månad. Aviavgift på 29 kr tillkommer.

Här kan du se dina kostnader för delbetalning beroende på vilken avbetalningsplan du väljer. Innan du godkänner ditt köp i Payers dialog så kan du välja antal månader och se vilket belopp du totalt kommer att betala varje månad.

 

 

Uppläggningsavgift (engångsavgift)

Månadsvis avi-avgift

Årsränta (%)

Upp till 3 månader

95 Kr

29 Kr

0 %

Upp till 6 månader

195 Kr

29 Kr

0 %

Upp till 12 månader

295 Kr

29 Kr

0 %

Upp till 24 månader

295 Kr

29 Kr

9,95 %

Upp till 36 månader

295 Kr

29 Kr

9,95 %

Minsta orderbelopp för att kunna delbetala är 500 Kr, maxbeloppet är 50.000 Kr. Observera att namn och adress måste stämma med folkbokföringen.

En mindre kreditprövning görs som i vissa fall innebär kreditupplysning. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. För att se fullständiga villkor för Payer Financial Services AB’s delbetalning via Collector Bank AB se länkarna nedan:

Allmänna villkor för kontokredit

Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation

ÅTERBETALNING
Återbetalning av Kortbetalning (inkl. Masterpass), Swish och BankDu som betalt din order, men av någon anledning har ångrat ditt köp får återbetalt till samma kort eller konto som pengarna dragits från. När vi har godkänt en retur, så kommer vi återbetala beloppet automatiskt. Kort och Masterpass återbetalas inom några arbetsdagar beroende på bank. Swish och direktbank betalas tillbaka omgående till ditt bankonto.

Återbetalning av Faktura (vid fakturaköp) och Delbetalning
Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos Collector Bank. För återbetalning av tillgodo behöver Collector Bank kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, de lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila dina uppgifter till contactcenter@collector.se, eller ring till 010-161 01 00.

Exempeltext vid återbetalning fakturaservice
Du som har betalt din faktura men ändå ångrat ditt köp har ett tillgodohavande hos oss efter godkänd retur. För återbetalning av tillgodo behöver vi kontaktuppgifter och kontouppgifter från dig, vi lagrar inte dessa uppgifter i samband med din betalning. Maila oss dina uppgifter till info@hobbylek.se eller ring oss på telefonnummer 0709-816062

Bästsäljare